Få mest mulig ut av pokerbonuser og poker-promotions under spillet

0 Comments

Hvis du regner med å spille mye, anbefaler vi at du åpner en ti-tolv pokerromskonti via NorskPokerKilde.com i løpet av det første året du spiller online.

Grunnen er som følger:

  • Å få mange store innskrivningsbonuser slik at du kan få en stor andel av din rake tilbake.
  • Å prøve ut forskjellige plattformer, da programvare og spillutvalg ofte varierer betraktelig.
  • Å få flere promotions så vel som pengeturneringer, re-load bonuser, jevnlig spille free rolls, osv.
  • Å finne steder hvor nivået og spillestilen hos spillerne passer deg best.

Innskrivningsbonusavtaler og reload bonus-tilbud er en god måte å bygge opp din bankroll når du begynner (les evt. mer om Bankroll Management her). Den måten du gjør det på, er å melde deg inn i mange pokerrom og på den måten få fordel av de typisk 100-200 USD i innskrivningsbonus.

I grunnen setter du inn penger på et sted og spiller minst, til du får hele bonusen. På dette punktet kan du enten løse inn og flytte dine penger til et nytt sted, eller la dem være og sette inn mer penger et annet sted. Hvis du gjør det i 5-10 forskjellige pokerrom, kan det gi deg opptil 1.000-1.500 USD tilbake som bonusdollar fra den raken du allerede har betalt. Hvis du spiller low-limits, som f.eks. 1-2 USD eller 2-4 USD fixed limit, vil bonusen faktisk gi deg så mye som 80-100 % tilbake på raken i mange rom.

Men du må ikke misbruke bonuser på samme sted ved å åpne mange konti. Rommene vil registrere at det kommer mange konti fra den samme brukeren, og låse spillerens konti, eller enda verre, også konfiskere pengene.

Re-load bonuser er promotions som er skapt til å sikre at eksisterende kunder spiller mer og forblir lojale. De er normalt satt opp på samme måte som innskrivningsbonus med et fastsatt maksimum bonusbeløp, en prosentvis innskuddsmatch på re-load, og et rake hand-krav.

En typisk re-load bonus vil være opptil 100 USD evd 20 % innskuddsmatch, med 10 rake hender som krav per bonusdollar. Etter hvert som konkurransen varmer opp, vil flere og flere re-load bonuser bli tilgjengelige. Hvis du har en ubrukt bankroll, bør du sette inn opptil maksimum ved enhver sjanse, da den ekstra bonusen vil tjene til å spille mer eller mindre uten rake.

Mange pokerrom har spesialverdi multibords-turneringer, hvor premiesummen ender med å være høyere enn buy-ins på grunn av de tilførte pengene eller en garantert premiepott. Det vil være til stor fordel for deg hvis du spiller i mange rom, og du kan så være med i disse begivenhetene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *